Pesto Pasta

Een van onze favoriete gerechten hier om te maken is Pesto Pasta.
Veel calorieen, niet moeilijk en erg lekker.

Benodigheden voor 4 personen
1 potje pesto
1 pak spagetti
2 uien
1 gele paprika
1 groene paprika
200 g spekjes
4 tomaten
1 a 2 komkommers

Bereiding
Snij ui en paprika in stukjes.
Doe spekjes en gesneden ui in een pan.
Zorg dat de spekjes lekker uitgebakken zijn en de uitjes goed doorbakken.
Vlak voordat het wordt opgediend doe je de paprika erdoorheen zodat die warm maar toch lekker knapperig zijn.
Kook de spagetti “al dente” volgens recept op het pakje.
Was de tomaten en komkommers en snij ze in plakjes.
Giet de spagetti af en doe de inhoud van het potje pesto door de spagetti.
Schep spagetti op de borden, doe daar de spekjes-paprika-uimengsel overheen en daaromheen de plakjes tomaat en komkommer.
Serveer er een stevige rode wijn bij, bv een merlot, en dan eet smakelijk!